List Inn

List Inn Hotel - Overnatning i Brande Centrum i hyggelige omgivelser ved det gamle torv. 

 

Velkommen til List Inn. List Inn er din lette adgang til en hotellejlighed i Brande centrum. Vi gør vores ypperste for, at du skal føle dig godt tilpas. Vi holder os i baggrunden under dit ophold, men er ikke mere end et opkald væk i fald, der skulle mangle noget.

Vi er Brandes centrale overnatningssted med få meter til banegården og med restauranter i nærheden. Lejlighederne er nyopførte i 2020 i lækkert og stilfulgt design. Du låser selv dig ind med en udleveret nøgle og kommer ind i en lejlighed, som er opredt og har håndklæder. Ved afrejse lukker du blot døren, så tager vi os af rengøringen.

Oplysninger om området

Brande er den hyggelige by i hjertet af Midtjylland. Her er restauranter, indkøbsmuligheder og svømmehal. Gå på oplevelse og find Brandes mange gavlmalerier. For de yngre er der mulighed for at tage en dag på 2 hjul hos Urban Street Zone, som byder på et hav af udfordringer i deres inden- og udendørs skaterområde. Fra Brande er der under en times kørsel til bl.a. Legoland, Givskud Zoo, Jyllands Park Zoo, Lalandia-Billund, Himmelbjerget og museet Kongernes Jelling.

Del denne side