Kalender

Det sker i​ Brande og omegn

Har du et arrangement som skal med, hører vi gerne fra dig på kalender@brande.dk.

I kalenderen nedenfor får du et overblik over de fleste arrangementer der er i Brande, Uhre, Drantum og Blåhøj.

Del denne side

03
oktober
2023
Broderisten Trine R. Jessen
Broderisten - Øl & Bad ass broderi der virkelig kan noget
Arrangør
RemisenBrande
BRODERISTEN KOMMER TIL BRANDE!

Tirsdag d. 3. oktober 2023 kl. 19.00-21.00
Unummererede siddepladser
Billetten er inkl. et broderikit & en øl

Trine Runge Jessen - også kendt som Broderisten - er uddannet tekstildesigner og gør det i hardcore håndarbejde – nærmere bestemt korsstingsbroderi med kant.

Hendes mantra ”fuck bagsiden” har fået mange til at fatte nål og tråd uden at lade sig hæmme af tidligere tiders teknik-tyranni. Det skal være sjovt og gerne lede frem til den ro, man kan opleve når man sidder med et håndarbejde, der giver mening.

Det hele skylles ned med iskolde øl, for som Trine siger: håndarbejde på promiller er bare sjovere . Trine er i øvrigt forfatter til de noget anderledes håndarbejdsbøger ”Broderistens BADASS broderier” og ”Broderistens Broderede Tatoveringer”.

Tag din mor, veninde og nabo med til dette event, som er en form for mini workshop med broderi og øl, men mest af alt helt igennem sjovt og underholdende.

Dato og Tid
-
Sted
RemisenBrande
Pris
200 kr.
06
oktober
2023
Everybodys talking
Everybodys Talking
Arrangør
www.branderocker.dk

Rocklegenden, Popdrengen og Kongen af Ribe behøver efterhånden ingen nærmere introduktion. Når Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl optræder sammen, er der garanti for en usædvanlig musikalsk oplevelse. 

Dato og Tid
Sted
Hotel Dalgas, Storegade 2, 7330 Brande
Pris
335 kr.
21
oktober
2023
søby
Bustur rundt i Søby Brunkulsleje
Arrangør
Søby Brunkulsmuseum

Torsdag 13. juli og 27. juli bustur Kl. 10.00 rundstykke og kaffe på museet. Bustur gennem lejerne, Fasterholt, Søbylund og Kølkær. Rundvisning og frokost i Forsamlingshuset. Tilmelding! Pris for alt KUN 280 kr. plus drikkevarer til frokost.
21. Oktober   med start kl. 13.00 og eftermiddagskaffe. 180 kr. Tilmelding!

Dato og Tid
Sted
Søby Brunkulsmuseum, Brunkulsvej 29, 7440 Herning
Pris
280 kr.
21
oktober
2023
Stine Bramsen
Stine Bramsen - The Acoustic tour
Arrangør
RemisenBrande

RemisenBrande præsenterer Stine Bramsen!

Storroste Stine Bramsen samler nogle af landets dygtigste kvindelige musikere til akustisk Danmarksturné i efteråret 2023 ovenpå hendes anmelderroste soloalbum ”Blonde & Blank”

NUMMEREREDE SIDDEPLADSER
19.00 REMISEN ÅBNER
19.30 DOORS
20.00 OPVARMNINGSBAND
PAUSE - TILKØB DIN 'NEM PAUSE', NÅR DU KØBER BILLET (LÆST NEDERST)
STINE BRAMSEN GÅR PÅ SCENEN

Roserne er nærmest væltet ned over Stine Bramsen på det seneste. Ikke blot på grund af hendes fantastiske soloalbum ”Blonde & Blank”, men også for hendes præstationer på de danske livescener. Det er blevet til 5 stjerner i adskillige dagblade og beskrivelser som stærk, perfekt, strålende, klasse, sårbar, forrygende, skarp og en sej kaptajn.

Nu annoncerer Stine Bramsen ”The Acoustic Tour”, hvor hun spiller 19 akustiske koncerter over hele landet, og med sig har hun for første gang i karrieren, et hold af udelukkende kvindelige musikere: Kajsa Vala på guitar, Emilie Espichicoque på perkussion og Anja Kolyova på bas.

”Jeg startede karrieren i et drengeband (Alphabeat), som jeg både boede, turnerede og lavede plader med. Nu har jeg lyst til at prøve, at være omkring kvinder både på og bagved scenen, og se hvordan det er, og hvad det gør ved mig og musikken live”, udtaler Stine Bramsen.

Den kommende akustiske turné kommer til at kredse omkring sangene fra det anmelderroste soloalbum ”Blonde & Blank”. Et album der er blevet hyldet, med citater som: ”et mageløst og modent soundtrack til den moderne kvindekamp (GAFFA)”, ”… hun tager opgøret og siger fra. På en elegant og insisterende måde – og på alle kvinders vegne (Politiken)”, hun ”… mestrer poppens ABC med traditionelt forankret håndværk på internationalt niveau (Ekstra Bladet)”.

”Jeg glæder mig til at komme i øvelokalet og arbejde med både sangene fra det nye album, men også de seje kvinder jeg har med mig, der hver især har gang i nogle spændende projekter ved siden af. Jeg tror på at vi både kan inspirere og udfordre hinanden, give mine sange et nyt udtryk, og publikum en ganske særlig musikalsk oplevelse.” siger Stine Bramsen.

Bandet består af den gudsbenådede guitarist Kajsa Vala, der også er soloartist i eget navn. Hun har bl.a. udgivet to soloalbums samt spillet anmelderroste koncerter over hele landet. Emilie Espichicoque er både trommeslager, perkussionist, sanger og danser, og arbejdet i øjeblikket på sit første soloalbum i eget navn. Anja Kolyova spiller til daglig bas i Total Hip Replacement.

 

 

NEM PAUSE

Vi har gjort det nemt. Tilkøb NEM PAUSE og få et bredt og lækkert udvalg af Remisens drikkevaresortiment, herunder drinks, fadøl, sodavand, kaffe/te og vin - ad libitum i pausen. NEM PAUSE serveres i særskilt pauseområde, kun i pausen og kun for gæster, der har tilkøbt NEM PAUSE.

Dato og Tid
Sted
Remisevej 1, 7330 Brande
Pris
350 kr.
28
oktober
2023
Hr. Skæg
Hr. Skæg & Den store hemmelighed
Arrangør
RemisenBrande

// BILLETSALGET STARTER D. 13. MARTS //

Velkommen til en skøn eftermiddag i RemisenBrande med selveste Hr. Skæg!

28. oktober kl. 15.00
Nummererede siddepladser
Vi har spærret pladsen på gulvet foran scenen, hvis børnene ønsker at komme helt tæt på Hr. Skæg

 

HR. SKÆG

Hr. Skægs bedste ven Vinter har forberedt en kæmpe overraskelse til Hr. Skæg, med sang og musik og en stor gave og alle er inviteret til at komme, for jo flere der er med, jo bedre. Vinter garanterer at dagen bliver en dag som ingen glemmer.

Men ikke alt er som det skal være. Hr. Skæg har gennem hele sit liv båret på en stor hemmelighed. Han har noget vigtigt at fortælle, som han aldrig har sagt til nogen før. Noget, han frygter kan koste ham alle hans venner. Det bliver på alle måder en dag som ingen kommer til at glemme!

Dato og Tid
Sted
Remisevej 1, 7330 Brande
Pris
200 kr.