Karl Kristensen.
Brande Hallerne.

7330 Brande

Tlf. : 9718 1536
Del på: 

SIM - Samvær, Idræt & Motion

SIM så dagens lys i januar 1993, og har kørt lige siden. Vi er en flok”unge” mennesker, som mødes og har det hyggeligt hver torsdag formiddag. Vi begynder dagen med gymnastikopvarmning i tre kvarter. Derefter er der mulighed for at deltage i badminton, bob, bordtennis, saftbold, ringo, boccia, bueskydning, riffelskydning. Vi slutter af i svømmecenteret. Samtidig er der også mulighed for at dyrke et godt socialt samvær.

Kom og vær med, uanset alder, det kræver ingen optagelse el. lignende, men koster 30kr, som betales ved indgangen. Kom som du er og oplev, at du stadig lever.

 

 

Infobox 1: 

Udendørs aktiviteter

Vores sommeraktiviteter går i gang 1. april. Krocket på Stadion Mandag kl. 13.30 og torsdag kl. 9.00.

Petanque ved Hallen.Mandag og torsdag kl. 13.30. Krolf ved Hallen Mandag og fredag k. 9.00.

Stavgang starter forskellige steder i Brande(men forhør nærmere hos Preben Grarup tlf. 97180551) tirsdag Kl. 9.00.

Cykkeltur fra Hallen. Torsdag kl. 9.00.

Infobox 2: 

Kroket

Vi har også kroket. Der er 6 stævner, det ene i Brande, plus miksstævner og parturneringer.

Det er selvfølgelig frivilligt, hvor meget man vil deltage i.

Der udover har vi et dejligt socialt samvær.

Petanque

Petanque er også en af de aktiviteter, vi spiller. Vi har det hyggeligt med en kaffepause midt i spillet. Vi deltager med et hold bestående af 4 spillere i turnering indenfor DGI Midtjylland. Kom og vær med.

Krolf

Krolf spillet har vi også på programmet. Vi spiller året rundt, når vejret er til det. Kom og vær med til et sjovt spil, hvor alle kan være med. Forhåndskendskab er ikke nødvendigt. Og så har vi det bare hyggeligt sammen.

Stavgang

Stavgang er en motionsform, hvor mange muskler bliver aktiveret. Desuden er den friske luft og samværet med andre noget, de fleste sætter pris på. Vores motto er: Lær din by at kende. Vi arrangerer også længere ture.