Dennis Mechlenburg Sørensen
Centerparken 2

7330 Brande

Tlf. : 2062 6279
Del på: 

Ikast-Brande eSport holder events/LAN på Brande Bibliotek, med mellemrum, se dato for næste LAN i Brande på foreningens hjemmeside

Mission/Vision/Værdier

Ikast-Brande eSport er stiftet i marts 2012. Vi startede ud som en Battlefield klan, men fandt ud af at mulighederne var større som en esports forening.
Vi er i dag ca. 90 medlemmer, fordelt over hele landet, men da vi bruger TeamSpeak3 og spiller online, er afstanden ikke noget problem.

Ikast-Brande eSport er medlem af eSport Danmark, som er Danmarks hovedorganisation for eSport, der arbejder på at løfte eSporten til nye højder.

Tænk sig et fremtidens Danmark med en national eSports arena, eSports centre og TV transmitterede kampe fra den nationale liga. Jo flere medlemmer des større mulighed for at søge og modtage offentlige støttemidler. Støtte som kan bruges til initiativer for medlemmerne. Det kan være alt fra støtte til udlån af computere og servere, bustransport til danske eller udenlandske LANs, juridisk bistand til kontrakter, organisering af bootcamp mv. Mulighederne er mange med et bredt samarbejde.

Som forening arbejder vi på frivilligt basis, hvilket vil sige at vi alle tjener foreningen og dens medlemmer med et godt formål, ved at stille vores frivillige arbejdskraft til rådighed. Dette kan ske bl.a. ved at stille op til vores bestyrelse eller hjælpe til ved vores LAN event, som finder sted 2 gange årligt.