Brande IF
Ågade 16

7330 Brande

Tlf. : 9718 3838
Del på: 

"Brande IF – en del af noget større”

 

Brande IF tilbyder fodbold for alle – og alle er velkomne til at blive en del af verdens ældste holdsport. I Brande IF går vi ind for Fairplay – både på og uden for banen – for en kamp afvikles bedst hvis de rigtige rammer er til stede. I Brande IF kan du udvikle dit talent – og du har gennem Danmarks største Klubsamarbejde – et samarbejde med FC Midtjylland – mulighed for at gå hele vejen til superligaen – hvis du virkelig har talentet.

Brande IF er en traditionsklub der gennem mange år lagde med i den gode ende i dansk fodbold – i dag er Brande IF mest kendt for sit arbejde med at favne alle – et arbejde der kulminerede med prisen som årets breddeklub – den første udnævnelse af en klub i Danmark.

Hvert år arrangerer Brande IF årets sportsstævne – nemlig BIF CUP. Her mødes mange hold fra Danmark, Norge og Tyskland og dyster over 4 dage om at stå øverst på sejrsskamlen. BIF CUP er kendt for kvalitet – og for at sætte de enkelte hold i centrum.

 

Brande IF er en del af noget større – vi er en del af byen – en del af de unges aktiviteter – en del af et fodboldsamarbejde – en del af Fodbold-Danmark, med landsholdet i spidsen. Kort sagt – Brande IF – en del af noget større.

 

 

Infobox 1: 

De ti forældrebud:

 

  • Mød op til kampe og træningen så meget du kan - dit barn ønsker det.
  • Giv opmuntring til ALLE spillere under kampen - ikke bare til din datter eller søn.
  • Giv opmuntring i både med- og modgang - giv ikke uberettiget kritik, men positiv og vejledende kritik.
  • Respektér trænerne - acceptér trænerens brug af spillere - forsøg ikke at påvirke ham/hende under kampen. Respektér i det hele taget trænerens arbejde. Eventuel uenighed skal gives på en ordentlig måde (i en positiv og konstruktiv tone) og ikke siges ?i kampens hede? eller i dit barns påhør.
  • Se på dommeren som vejleder - kritiser ikke hans/hendes afgørelser. Opfør dig også ordentligt overfor træner, forældre og spillere på modstandernes hold - som du forventer, de skal opføre sig overfor dig.

Infobox 2: 

De ti forældrebud:

 

  • Giv opfordringer til dit barn om at deltage - pres ikke. Spørg om kampen var spændende og sjov ? og ikke kun om resultatet.
  • Giv ikke dit barn penge for scoret mål. Beløn hellere hele holdet (fodbold er en holdsport).Sørg for rigtigt og fornuftigt udstyr - overdriv ikke (alle skal kunne være med).
  • Vis respekt for arbejdet i klubben - bak op omkring initiativer til årlige forældremøder, hvor I kan afklare ambitioner og holdninger. Du behøver ikke andre forudsætninger for at tage del i klubbens liv end lyst og engagement.
  • Bidrag til, at dit barn overholder klubbens love og bestemmelser.
  • Tænk på, at det er dit barn, der spiller fodbold, ikke dig.