Formand Jeannette Pedersen.

7330 Brande

Del på: 

Andelsboligforeningent Nord 3 blev grundlagt i 1990 som en andelsboligforening. Byggeriet stod færdigt i 1991. En andelsboligforening betyder, at vi er fælles om flere forhold. Det er vores fælles ansvar, at vores forening er et rart sted at bo. Foreningen har en række forpligtigelser og rettigheder, men vi har også hver især forpligtigelser og rettigheder.

Vi er beliggende i nogle af de mest naturskønne omgivelser i Brande, synes vi selv.  Her er roligt og fredligt, med Brande Plantage mod vest, bevoksninger og åbne arealer mod nord og øst. 

Motorvejen mellem Vejle og Herning ligger nord for området. En støjvæg langs motorvejen begrænser motor- og dækstøj, og det er kun sjældent, og da i helt bestemte vindretninger og –hastigheder, at vi hører noget til trafikken.

Der er flere afmærkede gå- og cykelruter i de nære omgivelser. Langs ruterne findes en righoldig flora og fauna, som kendetegner den afvekslende natur. Også haverne i kvarteret er frodige. Om foråret er her et sandt farveflor, og der ses også ualmindelige fugle, f.eks. topmejser, halemejser eller endda en sjælden gang den meget sjældne hærfugl. På stubmarkerne omkring os overvintrer f.eks. sangsvaner. Egern ses ofte, specielt tæt ved skoven. I ny og næ kommer også et rådyr eller to forbi.

Åbningstider: 

ØNSKER DU AT FÅ BESVARET SPØRGSMÅL OM VORES FORENING ELLER BLIVE SKREVET PÅ VORES VENTELISTE
SÅ SKRIVER DU TIL VORES MAIL - abnord3@gmail.com