Storegade 21 A

7330 Brande

Tlf.: 2262 0803
Email: 
Del på: 

Vinbutik i højkvalitet, personlig udvalgte vine, Vinklub eller vinrejse, alt dette tilbydes hos Wine N'Fun!

 

Wine N'Fun er flyttet i større lokaler, dette har givet plads til flere specialvarer, flere vinsmagninger, kunst på væggene, og en hyggeligt snak i lækre omgivelser der giver dig følelsen af en tur til udenlanske omgivelser på vingårdene. Butikken er indrettet så det er muligt at udforske alle produkter, som udover at være udsøgte vine, også består af kaffe & Chaplon te, Aalborg Chokolade, Kudsk specialiteter, Bonamini Olio, Gin, Rom, Whiskey, Portvin. Alle disse skønne produkter kan naturligvis også bruges som gaveæsker, værtindegaver, firmagaver osv. Butikken har altid et udvalg af flotte indpakkede gaver, men der er altid tid til en personlig sammensat kurv.

Hos Wine N'Fun tilbringer gæsterne ofte længere tid end tiltænkt, da der altid gives personlig service med gode samtaler om produkterne.

Søren Rasmussen, er ud over at være ejer af Wine N'Fun, også engageret i det lokale Brande liv, med sine mange års erfaringer er han rig på gode idéer lige fra vinbar, til Ladies Night, og whiskey / Rom - gentlemens nights. Han har tæt samarbejde med byens restauranter, og foreningsliv.

Søren Rasmussen - Indehaver

Min interesse for vin startede allerede fra 16-års alderen og blev kraftigt intensiveret, da jeg som 21-årig købte min første købmandsforretning. Allerede året efter startede jeg min første vinklub, hvorefter jeg begyndte at importere vin. Siden 2008 har jeg haft et vinfirma med speciale i vinklubber og import at spændende vine fra hele verden, som man også kan opleve i Wine N'Funs vinklub Club 207. I 2011 havde vi vores første udlands-vintur med 60 deltagere. Turen gik til Italien og blev en kæmpe succes, Siden er turen bl.a. gået til Spanien, Tyskland, Italien og Portugal. Jeg har været selvstændig købmand i 17 år, hvor vinafdelingen har været mit foretrukne værested.

 

Filosofi "Livet handler om andet end arbejde og en stresset hverdag!"

 

Vinrejser i Europa

En vinrejse med os er en lille ferie fra hverdagen, med besøg på de bedste vingårde, hvor vin og mad går op i en højere enhed. Søren Rasmussen er den personlige guide på alle vinture, og kender alle vingårde, hoteller og personerne bag vinene, og sørger dermed for at alle vil få en oplevelsesrig spændende og sjov tur. 
Se nærmere på Wine N'Fun Facebook hvor der er video præsentationer fra et udvalg af vingårdene, som også er med til at præsentere vine vinklubben "club 207", som er en del af Wine N'Fun.

 

Åbningstider: 

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 13.00

Yderligere info: 

Vinklub - Club 207
Som medlem af CLUB 207 får du del i de gode tilbud:
 
  • Hver måned præsenteres en ny vin pr. mail som kan smages gratis hos Wine N´Fun, Storegade 21A, 7330 Brande
  • Tilbud om min. 4 smagninger hvert år (kun for medlemmer)
  • Special tilbud pr mail, kun for medlemmer af Club 207 
  • Mulighed for at afholde private- eller firmarelaterede arrangementer i vores hyggelige lokaler. Min. deltager antal må påregnes samt lokaleleje.
  • Club 207 er de første der får tilbudt restpartier. 
  • Eksklusiv vinrejse kun for medlemmer af CLUB 207
Pris for medlemskab af Club 207:   Pr. husstand 500,- 
Inkl. 1 flaske rigtig god vin og et gavekort på 300,- til køb af vin eller arrangementer.