Storegade 28

7330 Brande

Tlf.: 9718 0152
Del på: 
Pas og kørekort foto i topkvalitet hos Ulbrichsen Radio & TV.

 

Ulbrichsen Radio & TV er et familieforetagende gennem flere generationer. Hans Ulbrichsen overtog forretningen efter sin far, som overtog den af sin far. Butikken åbnede i 1924, og hed dengang Hansen & Ulbrichsen. I 1952 overtog Ulbrichsen forretningen, og siden da er den gået videre i arv til Hans. 

 
Stedet er registreret Panasonic Center og yder professionel rådgivning om produkter, installation og reparation, og du kan som kunde være helt tryg i alle faser, når du køber et produkt ved Ulbrichsen. Butikken forhandler ligeledes de eksklusive Loeweprodukter samt Yamaha og kan således levere hjemmebiografs-, Hi Fi-, samt multirumsløsninger af høj kvalitet. 
 
Ved Ulbrichsen Radio & TV kan du også få taget pas- og kørekortsfoto, det tager kun 5 minutter fra billedet er taget, og printet ud. Skulle du have problemer med dit kabel-tv, så står Hans Ulbrichsen også klar til at hjælpe med dette med autoriseret antenneteknikker. 
 
Produkter
 
Med 102 års erfaringer inden for Audio, TV og kamera & videokamera kan man være sikker på at få et produkt i verdensklasse, når man handler Panasonic hos Ulbrichsen. Panasonic laver også multirumssystemer, hvor du kan installere fantastisk lyd i hjemmet næsten kabelfrit og benytte dig af streaming og wi-fi eller Bluetooth til at flytte lyd rundt i boligen.
 
Er du mere til intimlyd kan du også købe højkvalitets høretelefoner med eller uden kabel, som kan tages med på farten, eller til når du vil lytte til din yndlingsmusik uden at forstyrre omgivelserne.
 
Eksklusiv billedkvalitet og fænomenal personlig lyd via dit TV. LOEWE TV er kompromisløs tysk design og vinder af adskillige designpriser – et smukt møbel i sin egen ret, med skjult kabelføring og brugervenlig installation. 
 
Din vej til en kraftfuld hjemmebiograf med surround sound og garanteret underholdningsværdi – så mangler du kun popkornene.
 
 
Hos Ulbrichsen får du mere end bare et TV eller Radio, her kan du også tilmelde dig til YouSee Bredbånd, vi har vores egen installatør, og du kan altid ringe og bestille ham til et kabeltjek uanset hvor du har købt dit TV eller YouSee. 
 
 

Åbningstider: 

Mandag 10.00 - 17.00
Tirsdag 10.00 - 17.00
Onsdag 10.00 - 17.00
Torsdag 10.00 - 17.00
Fredag 10.00 - 17.30