Storegade 47

7330 Brande

Tlf.: 4079 2984
Email: 
Del på: 

Kontorudlejning

 
Start-Up Brandes kontorfællesskaber har til huse på to ikoniske og velkendte lokationer i Brande bymidte. Det første i ‘Martensens fabrik’ og det andet i ‘Det Gamle Rådhus’.
 
Efter Martensens fabrik lukkede har den gamle bygning tjent forskellige formål, men i dag huser den ca. 10 lejemål for det modne publikum og Start-Up Brande.
Start-Up finder du i stueplan, i de lokaler som tidligere var politigård. Thomas Madsbjerg som ejer Nem-Ren ApS, havde længe kigget på disse lokaler og havde lysten til at starte en fælles base for mindre virksomheder og iværksættere. Derfor blev Start-Up Brande dannet og lokalerne blev delt op i i alt seks små og mellemstore kontorer, flyverplads-kontor i åbent miljø,  mødelokaler og kantine. Blandt andet er Politiets gamle detention bevaret og er nu et mødelokale, med mulighed for at afvikle hurtige og kreative møder stående.
 
Da der var efterspørgsel til flere kontorer i fællesskabet har Start-Up i samarbejde med Revisionsfirmaet Peder Holt overtaget lokaler i  ‘Det Gamle Rådhus’, som tidligere var turistkontor. I denne afdeling af Start-Up er der fem større kontorlejemål, kantine og fællesområde.
 
En del af det lokale erhvervsnetværk har støttet projektet
 
 

Yderligere info: 

Iværksætteri er Start-Up Brande's DNA

- Vi er vilde med at en idé kan laves om til en forretningsidé og eksekveres til en god forretning!
 
Derfor kan Start-Up igennem deres mange års erfaring og netværk tilbyde:
 
  • Konstruktiv gennemgang af forretningside
  • PITCH foran vores advisory board 
  • Få hjælp til funding 
  • Tilbyde opbygning af digital profil, Hjemmeside, Insta / FB osv
  • Hjælp til udvikling af produkter igennem vores enorme netværk​
  • Foredrag og workshops. ​
  • Udlejning af lokale til afholdelse af kursus/foredrag.

Yderligere info: 

Kontor

Start-Up Brande er et vækstorienteret kontorhotel med fokus rettet mod dig og din virksomhed, vi er verdensmestre i Innovation, Iværksætteri, Investor kapital og udlejning af små og mindre lejepladser. Vi gør en forskel for dig.

Vi har erfaringen, netværket samt adgang til kapital din virksomhed kan vokse.

Deleøkonomi, Fællesskab og Udvikling er nøgleordene i vores succes.

 

Eget kontor fra 1950 kr. pr. mdr. all inklusiv.

Flyverplads fra kun 900 kr. pr mdr. all inklusiv.

Er du kommet igang, men vil videre med din virksomhed, så skriv til os. Og måske kan vi hjælpe med et advisory board med erfarne erhvervsfolk fra Brande.