Dørslundvej 44

7330 Brande

Tlf.: 9718 0377
Email: 
Del på: 

MES A.m.b.a. - dit lokale elselskab

MES A.m.b.a. er en forkortelse for ”Andelsselskabet Midtjyllands Elektricitetsforsynings Selskab”. MES er fra 1921 og er ejet af el-forbrugerne selv i blandt andet Brande og Blåhøj. Det er din sikkerhed for en fair prissætning. Prisen som elforbrugerne skal betale er godkendt af repræsentantskabet (bestyrelsen) bestående af lokale elforbrugere i blandt andet Brande og Blåhøj.

MES A.m.b.a. ejer MES Net, MES Elhandel og MES Fibernet.

 

MES NET:

MES NET har ansvaret for el ledningerne og sikrer stabil og sikker el forsyning.

Som en service for dig, samarbejder vi med HusetsEnergi. Du kan få rådgivning til, hvordan du sparer penge på din energiregninger. HusetsEnergi er en uvildig rådgivningsvirksomhed, som ikke anbefaler, markedsfører eller sælger produkter. De fremlægger altid de forbedringer, som passer bedst til netop dit hus og dine behov. 

Hvis du ønsker at benytte dig af HusetsEnergis energirådgivning, kan du både ringe og skrive til HusetsEnergi.

Du har dog også muligheden for at benytte dig af deres online energiberegner. Her taster du først ind i 8 felter.  Derefter får du tilsendt en rapport, som oplyser om mulige forbedringer, der kan nedbringe din energiregning. 

Du kan prøve deres online energiberegner her

 

MES Elhandel:

At du og andre lokale el-forbrugere er medejer af MES er din sikkerhed for en fair prissætning. Hos os kan du vælge mellem MES SPOT-EL eller MES SPAR-EL.

MES SPOT-EL:

MES SPOT-EL - Historisk set den billigste løsning

MES SPOT-EL følger prisen på Nordpools elbørs. Vi køber dit el hjem til den billigste pris hver måned og leverer det til dig. Prisen varierer dermed fra måned til måned.

MES SPOT-EL henvender sig til alle vores kunder med et forbrug under 5000 kWh, der ønsker at købe el til en billig kWh pris hver måned og samtidig have et fast lavt abonnement.

 

MES SPAR-EL:

MES SPAR-EL – hvis dit forbrug ligger mellem 5.000-12.000kWh.

Med MES SPAR-EL betaler du indkøbsprisen på strøm plus et fast abonnement for administration. Dit årsforbrug må max udgøre 12.000 kWh. Prisen pr. kWh er lidt billigere end ved valg af MES SPOT-EL, men til gengæld er abonnementsprisen lidt dyrere.

 

Om du skal vælge MES SPOT-EL eller MES SPAR-EL kan vi vejlede dig i – ring 9718 0377.

 

MES Fibernet A/S – tilbyder hurtigt og stabilt fibernet

Fibernet er en fremtidssikret løsning. Fibernettet har en høj kapacitet, som sikrer, at der er masser af plads til, at flere bruger både digital TV, HDTV, lynhurtigt fiberbredbånd og telefoni på samme tid.

Up- og download hastigheden er symmetrisk, hvilket betyder, at hastigheden er den samme, uanset om du sender eller modtager data. Det er en transmission, som er helt unik for fibernettet.

 

Vi fra MES glæder os til at servicere dig smiley

 

 

Åbningstider: 

Kontortid
Mandag - torsdag07:30 - 15:30
Fredag07:30 - 15:00

Yderligere info: 

PAS PÅ TELEFONSÆLGERE

Vi oplever desværre, at mange MES Elhandelkunder blive kontaktet af telefonsælgere. Det kan være svært at gennemskue, om sælgeren taler sandt. Derfor har vi opstillet følgende guidelines, som kan hjælpe dig med at sortere de usande oplysninger fra. 

  • MES Elhandel samarbejder ikke med andre elleverandører omkring dit kundeforhold.
  • MES Elhandel videregiver ikke dit telefonnummer og adresse til andre elleverandører ej heller tilladelser til, at andre må kontakte dig.
  • Dele af MES Elhandel A/S er ikke blevet overtaget af et andet elselskab.
  • Der findes ikke et særligt ledningsnet til transport af grøn markedsel.

Hvis du overvejer at skifte el leverandør, er du altid velkommen til at ringe til os på 9718 0377. Så kan vi sammen få klarhed over, hvad der er rigtigt og forkert.