Dørslundvej 44

7330 Brande

Tlf.: 9718 0377
Email: 
Del på: 

MES A.m.b.a. - dit lokale elselskab

MES A.m.b.a. er en forkortelse for ”Andelsselskabet Midtjyllands Elektricitetsforsynings Selskab”. MES er fra 1921 og er ejet af el-forbrugerne selv. MES dækker et område på ca. 30 x 30 km (fra Sdr. Omme i vest til Kollemorten i øst samt fra Gludsted i nord ned til Billund Lufthavn)
MES A.m.b.a. ejer MES Fibernet A/S og er medejer af RAH/MES Net A/S samt goenergi A/S.
 

MES Fibernet A/S – tilbyder hurtigt og stabilt internet

Fibernet er en af de absolut mest foretrukne måder at overføre data på i dag. Fibernet bruges især til at opnå de allerhøjeste internethastigheder og sikrer en utrolig stabil og effektiv forbindelse i forhold til de gamle bredbåndsløsninger.
Fibernet overfører data ved hjælp af optisk fiber, hvilket vil sige, at data bliver overført via lys. Kablerne, som bruges til fibernet, er utroligt små og lige så tynde som et menneskehår.
Fibernet er noget hurtigere end de andre internetløsning, heriblandt bredbåndsløsninger DSL og COAX.
Up- og download hastigheden er symmetrisk, hvilket betyder, at hastigheden er den samme, uanset om du sender eller modtager data. Det er en transmission, som er helt unik for fibernettet.
 

RAH/MES NET A/S:

RAH/MES NET har ansvaret for elforsyningskablerne er intakte og vedligeholdte, så der sikres en stabil og sikker elforsyning. RAH/MES Net’s formål er bl.a. at sikre at der er synkrononitet mellem udbud og efterspørgsel på el ved at transportere og transformere strømmen rundt et meget finmasket og kompliceret elforsyningsnet i hele Danmark. Faktisk hænger elforsyningsnettet også sammen med vores nabolande.
Udover forsyningsnettet har RAH/MES Net ansvaret for din elmåler i huset. Den aflæses digitalt hver time og aflægningerne leveres til en fællesportal (Datahubben) som sikrer at alle elhandelsselskaber i Danmark har adgang til dataene som de bruger til afregningen af dit elforbrug.
 

goenergi A/S:

Der er frit valg af elhandelsselskaber i Danmark.
Når du er andelshaver i MES, er du også medejer af goenergi. Goenergi er dit lokale elhandelsselskab ejet af RAH (Ringkøbing Amts Højspændig), Thy-Mors Energi og MES tilsammen. Alle 3 er andelsselskaber, hvis eksistens og formål er at være til gavn og nytte for andelshaverne. Værdier som er vigtige er ordentlighed, fair priser og god service.
 
 
Vi fra MES glæder os til at servicere dig!

 

 

Åbningstider: 

Kontortid
Mandag - torsdag07:30 - 15:30
Fredag07:30 - 15:00

Yderligere info: 

PAS PÅ TELEFONSÆLGERE

Vi oplever desværre, at mange MES Goenergi kunder blive kontaktet af telefonsælgere. Det kan være svært at gennemskue, om sælgeren taler sandt. Derfor har vi opstillet følgende guidelines, som kan hjælpe dig med at sortere de usande oplysninger fra. 

  • MES Goenergi samarbejder ikke med andre elleverandører omkring dit kundeforhold.
  • MES Goenergi videregiver ikke dit telefonnummer og adresse til andre elleverandører ej heller tilladelser til, at andre må kontakte dig.
  • Dele af MES Goenergi er ikke blevet overtaget af et andet elselskab.
  • Der findes ikke et særligt ledningsnet til transport af grøn markedsel.

Hvis du overvejer at skifte el leverandør, er du altid velkommen til at ringe til os på 9718 0377. Så kan vi sammen få klarhed over, hvad der er rigtigt og forkert.