Storegade 38

7330 Brande

Tlf.: 9718 0100
Del på: 

Velkommen til LokalBolig Brande – din lokale ejendomsmægler

 
Hos LokalBolig Brande bliver din bolighandel en god oplevelse – uanset om du er køber eller sælger.
At købe eller sælge sin bolig er for rigtig mange en stor beslutning, og vi vil tage os ordentlig tid til hver enkelt kunde – vi vil spørge, lytte, forstå og forklare.
Vi vil strække os lidt længere end de fleste – alle ugens dage.
 
Hos LokalBolig Brande er vi lokale og engagerede mæglere, som vil varetage dit salg eller køb med kvalitet, faglighed og ordentlighed – det kalder vi boligsalg med passion.
Vi møder alle vores kunder i øjenhøjde – du vil møde en ejendomsmægler der forstår at sætte sig ind i de behov og ønsker du har – du vil ikke blive glemt i mængden.
Som sælger får du markedets bedste præsentation af din bolig - både på papir og på nettet. Med ægte video - ikke bare et "slideshow". – vi bruger professionelle tekstforfattere til at sætte de helt rigtige ord på både boligen, lokalområdet - og drømmen. Vi har mulighed for billedredigering (fx vise boligen med nyt køkken eller bad) og med masser af andre elementer, der får din bolig til at skille sig ud fra mængden - og blive solgt hurtigst muligt.
Brande tiltrækker mange udenlandske kunder og hos LokalBolig Brande kan vi naturligvis fremvise din ejendom på engelsk eller tysk, såfremt det skaber tryghed for de interesserede købere.
 
Kontakt LokalBolig Brande på 97 18 01 00, hvis du har spørgsmål eller overvejer at sælge din bolig
 
Få en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din ejendom – husk vi tilbyder solgt eller gratis!
Vi glæder os til at høre fra dig.
 
 
 
 
 

 

Åbningstider: 

Mandag - fredagkl. 09:00 - 16:00
Lørdag og søndagefter aftale

Yderligere info: