N. I. Møllers Plads 4

7330 Brande

Tlf.: 9718 1300
Email: 
Del på: 

Hotel Apartments - Tæt på midtbyen - rolige omgivelser - god service. 

Velkommen til List Inn.

List Inn er din bekvemme adgang til en hotellejlighed i Brande centrum. Vi gør vores ypperste for, at du skal føle dig godt tilpas i hyggelige og stilfulde omgivelser. Vi holder os i baggrunden under dit ophold, men er ikke mere end et opkald væk, i så fald der skulle mangle noget.

 

Historien om Listefabrikken og dens nuværende ejere. 

Engang var her møbelfabrik, og siden har der været listefabrik i ejendommen. Den var arnestedet for Södahl Design, og Troens Ord har også anvendt bygningerne, som de seneste mange år gradvist var kommet til at se mere og mere triste ud.

- Nu går det ikke længere, erkendte bygningens nuværende ejer, Axel Månsson, som i slutningen af 2018 tog fat på en omfattende renovering af ejendommen på N. I. Møllers Plads, hvilket blev til 12 splinternye hotellejligheder.

Bagvæggen og de to endegavle er alt, hvad der blev stående fra den oprindelige bygning: Der er hovedsageligt benyttet genbrugsmaterialer til renoveringen, og bl.a. har murstenene fået deres ”andet liv”, hvilket samtidigt giver bygningen sin egen autentiske stil og afspejler bæredygtighed, som vægtes højt hos Axel Månsson og hans søn Asger, som er fungerende hoteldirektør.

”List Inn” bliver navnet på lejlighedshotellet, hvilket først og fremmest skyldes bygningens fortid som listefabrik.

 
Omgivelserne.

List Inn er Brandes centrale overnatningssted beliggende 200 meter fra banegården og med restauranter, cafeer og bymidte indenfor få minutters gang. Lejlighederne er opførte i lækkert og stilfuldt design. Du låser selv dig ind med en udleveret nøgle og kommer ind i en lejlighed, som er opredt og har håndklæder. Ved afrejse lukker du blot døren, så tager vi os af rengøringen.

 

Oplev Brandes kulturelle mangfoldighed.

Brande er den hyggelige by i hjertet af Midtjylland. Her er restauranter, indkøbsmuligheder og svømmehal. Gå på oplevelse og find Brandes mange gavlmalerier. For de yngre er der mulighed for at tage en dag på 2 eller 4 hjul hos Urban Street Zone, som byder på et hav af udfordringer i deres inden- og udendørs skaterområde. Lidt uden for Brande finder du Frilandsgartneriet Månsson med tilhørende økologisk gårdbutik ”Gårdbutikken Månsson”. Her findes et stort udvalg af sæsonens friske råvarer samt de største økologiske æg. Fra Brande er der ca. en halv times kørsel til bl.a. Legoland, Givskud Zoo, Jyllands Park Zoo, Lalandia-Billund, Himmelbjerget og museet Kongernes Jelling. Herning er den nærmeste storby (ca. 25 km) med direkte togforbindelse. I Herning findes shoppingcenter, biograf, natteliv, gågade mm.

Ønsker i en stille dag uden kørsel byder Brande på en masse løbe / gå / cykel ruter, og for de mindste kan man besøge legepladser i bla. Centerparken og ved Brandehallerne.