Jernbanegade 4

7330 Brande

Tlf.: 9718 0108
Del på: 

Bageri - Kagehus - Café

 
Kagehuset – Det Lille Bageri har altid åbent, når du har brug for det, hvad end det er tidlig morgen eller sen aften. Vi har et stort og fornuftigt sortiment af morgenbrød, rugbrød, franskbrød, wienerbrød og diverse lækre hjemmelavede kager.
Mangler du en kage til fødselsdagen, en dåbskage, en bryllupskage eller en kage til at tage med på arbejdspladsen, så er vi altid klar til at give et tilbud, der passer lige til dig.
Vi sætter pris på godt håndværk i bageriet og leverer kun brød og kager af høj kvalitet - Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.
 
Café - Udover at kunne tilbyde et stort og prisvenligt udvalg af kvalitets-bagværk, opererer vi også som din lokale café og fører derfor naturligvis en lang række lækkerier.
I caféen kan man nyde en lækker kop kaffe eller friskpresset appelsinjuice – lige lavet med vores egen maskine. Vi har altid et bredt udvalg af færdiglavede sandwich To Go, men laver også gerne en sandwich efter dine anvisninger til at nyde i caféen eller til at tage med. Du er også velkommen til at nyde dit morgenbrød i vores café - vi har et bredt udvalg af pålæg og lokal honning til den søde tand. 
   
Hos os er kunden i centrum, og det er vigtigt for en købmand som os, der skal være tæt på det lokale liv, der foregår lige uden for døren.
Du kan købe stort eller småt ind, det er op til dig – for hos os er alle kunder lige vigtige, og vi tager os altid den nødvendige tid til den enkelte.
 
Vi håber på at se dig i butikken ofte.
 
 

Åbningstider: 

Mandag - Fredag 06.00 - 17.30
Lørdag - Søndag 06.00 - 15.00

Yderligere info: 

I butikken finder du blandt andet:

  • Brød
  • Kager
  • Café
  • Altid gode tilbud
  • Et venligt og hjælpsomt personale
  • Samt meget andet