Storegade 2

7330 Brande

Tlf.: 9718 1300
Del på: 

Hotel Dalgas – dit hotel i Brande

 

Hotel i Brande – din overnatning i Brande

Hotel Dalgas i Brande er et moderne hotel, der er fulgt med tiden og tilpasset gæsternes alsidige behov. Om du er forretningsmand, montør, turist eller blot på gennemrejse er Hotel Dalgas den ideelle ramme for overnatning i midtjylland. Hotellet har en nutidig og uformel atmosfære, hvor professionalisme, god service, og imødekommenhed har den vigtigste betydning. Vi har et stort ønske om, at vores gæster skal føle sig tilpasse i et varmt og venligt miljø og altid bliver budt velkommen af et smilende og hjælpsomt personale, så I får lyst til at komme igen.

 

Cafe & Restaurant Urfuglen i Brande

Oplev den hjertelige atmosfære i vore hyggelige restaurant & Café. Kvaliteten er højsæde når hotellets personale fremtryller gastronomiske smagsoplevelser. Menukortet er tilpasset årstiden og variationen i kortet gør, at der er retter for enhver smag.

 

Selskaber – gode selskabslokaler i midtjylland

Skal I afholde barnedåb, konfirmation, bryllup eller et anden festligt arrangement har Hotel Dalgas rammerne til at gøre jeres fest til en fuldendt oplevelse. Vi ved hvor vigtigt en dag det er for arrangøren. Vi sætter jeres personlige ønsker til arrangementet i højsæde og via et tæt samarbejde i planlægnings forløbet og under afholdelse af selskabet skaber vi en mindeværdig fest.

 

Konferencer & møder i midtjylland

Hotel Dalgas i Brande kan tilbyde fleksible lokaler til afholdelse af møder, kurser og konferencer. De tekniske hjælpemidler er tidssvarende og afviklingen af arrangementet sker via et samarbejde mellem hotellets personale og arrangøren. Hotellets lokaler kan rumme arrangementer med et deltager antal op til 220 personer.

 

Weekend & Golfophold i midtjylland

Hotel Dalgas tilbyder en bred vifte af ophold, hvor vi til en fornuftig pris kombinere overnatning, middag og aktivitet i fleksible sammensatte pakker. Vi har et tæt samarbejde med de lokale golfklubber og foreninger. Besøg hotellets hjemmeside for nærmere beskrivelse af vores opholdspakker.

 

Åbningstider: 

Hverdage07.00 til 22:00
Lørdag08:00 til 22:00
Søndag08.00 til 12:00 - dog åben for arrangementer

Yderligere info: