Hosekræmmeren

Torvegade 14

7330 Brande

Tlf.: 9718 1848
Email: 
Del på: 

Værtshus, bar og livemusik - tilbydes her på Hosekræmmeren

 
Hosekræmmeren er byens lokale værtshus, hvor vi har stamkunder fra 18 til 90 år. 
 
Da Thomas Madsen overtog værthuset tilbage i 2004, var kundekredsen typisk fra 35 år og op, men i tiden løb har værthuset udviklet sig at være samlingsstedet for alle Brandes borgere, besøgende, turister, pendlere osv. i alle aldre.
 
I samspil med Brande City er Hosekræmmeren arrangør af det årlige Kræmmermarked. Desuden er vi altid klar med øltelte, musikalske indslag og underholdning til de mindste i forbindelse med Kræmmermarked, Street Art Festival og diverse andre arrangementer, der afholdes i løbet af sommeren.
 
I 2020 har værthuset fornyet inventaret og udvidet med en gårdbar. Gårdbaren kan lejes til privatfester, men i den daglige åbningstid fungerer den som en uforstyrret udendørsbar i hyggelige omgivelser.
 
Udover privat fester afholder vi også diverse temafester gennem året såsom julebanko, oktoberfest, fastelavnsfest og LIVE-musik mindst én gang i måneden.
Hosekræmmeren har i mange år været samlingsstedet for pool, billard, dart, kortspil og banko, men som noget nyt har vi indgået samarbejde med oddset-live, oddset-lotto mm, så der nu kan spilles på netop den fodbold- eller håndboldkamp vi viser på vores 55" TV i barområdet. 
 
Der er fortsat poolborde, som altid står klar til et spil. Kom ind og få en snak med tjeneren og hør lidt om, hvad vi laver. Vi bestræber os på at være samlingspunktet for alle, byder velkommen til alle og står klar til en snak. 
 
Vi glæder os til at byde jer velkommen på Hosekræmmeren. 
 
 

Åbningstider: 

Mandag - Onsdag 11.00 - 22.00
Torsdag - Lørdag 11.00 - 00.00
Søndag 11.00 - 21.00