Herning Turist

Taksvej 8

7400 Herning

Tlf.: 9712 8911
Del på: 

Brande Buslinier ApS , og Gasbjerg Taxa – selskaber bag Herning Turist

Vores rødder går tilbage til 1969 og virksomheden er i dag en af Danmarks største privatejede busselskaber. Herning Turist råder over 120 busser i størrelser fra 9-84 pladser. Med denne vognpark, kan vi selvfølgelig lidt af hvert:

 • Turistkørsel i ind- og udland
 • Firmakørsel
 • Kongres- og messekørsel
 • Koncertrejser
 • Skole- og grupperejser
 • Udflugts kørsel for foreninger, firmaer osv.
 • Transfer til og fra lufthavne
 • Kørsel med liftbusser
 • Rutekørsel
 • taxa kørsel
 • Og meget mere
En vellykket bustur kræver god service!
Service er mange ting – der er den service, man får fra vores kontorpersonale inden afrejsen, der er den service, man får, når man sidder i bussen, og der er også en service og vedligeholdelse af busserne – det hele er vigtigt, og vi gør alt, hvad der står i vores magt, for at det hele går op i en højere enhed.
 
Chaufførens vigtigste opgave er selvfølgelig at køre bussen og holde den pæn og ren, men derudover er han/hun også en del af servicen og er med sin hjælpsomhed, adfærd og venlighed med til at skabe en hyggelig stemning på turen. 
 
Alle chauffører gennemgår selvfølgelig de påkrævede kurser, og vi er medlem af rejsegarantifonden.
 
Herning Turist har egne værksteder med professionelle mekanikere. De holder et skarpt øje med selv de mindste detaljer. Det er selvfølgelig ikke en 100% garanti for, at der ikke kan ske uforudsete ting, men værkstedspersonalet gør deres bedste.
 
Vi arrangerer spændende rejser!
Oplev den skønne natur i Danmark med udflugter til eksempelvis "det kolde Hawaii - Klitmøller" i Thy Nationalpark, hvor vi bl.a. skal se Hanstholm Vildtreservat, gamle fiskerlejer og Vesterhavet. En tur til “Det forunderlige Lolland” byder på oplevelser af Knuthenborg Safaripark, Gåsetårnet i Vordingborg, en frokost på Bogø Kro og en gåtur i Gavnø Slotspark. Det kunne også være en tur til det smukke Nordsjælland, hvor Danmarks historie kan opleves på Kronborg Slot, Frederiksbergs Slot og Fredensborg Slot. Eller måske en tur i Tivoli, hvor oplevelser og kultur er i høj kurs.
 
Er I en gruppe, der gerne vil på byvandring, så book en tur-bus hos os. Vi kan sørge for planlægningen fra A-Z eller være en del af jeres eksisterende program. Se bl.a. under By-guidede ture i Brande, som har et stort hold af guider til at tage imod jer og vise jer alt, hvad Brande kan tilbyde.

 

Taxakørsel:

I vores firma Gasbjerg Taxa står vi til rådighed 365 dage om året 24/7, så gem vores nummer til din lokale taxi chauffør:

9718 1500

Vi glæder os til at servicere jer….

 

Yderligere info: 

Nye busser til de Midtjyske veje!

 

Yderligere info: 

Udlandsture: