Storegade 36

7330 Brande

Tlf.: 4456 4800
Del på: 

Handelsbanken i Brande

 

Din lokale bank i Brande, hvor beslutningerne træffes sammen med dig

Handelsbanken dækker markedsområdet Brande, Ejstrupholm, Nørre Snede og omegn, så søger du en stærk og solid lokalbank i området er vi et godt sted at starte. 

 

God til både erhvervskunder og privatkunder

I Handelsbanken tager vi udgangspunkt i dig som kunde, og gennem tæt dialog sammensætter vi de løsninger, der passer til netop dine behov. Vi har en lokal målsætning i Brande om, at vi vil have de mest tilfredse kunder – på både privat- og erhvervsområdet.

Brande-afdelingen ligger på torvet i Brande, og er den solide og stærke bankforbindelse i det midtjyske. Kompetente medarbejdere sammenholdt med Handelsbankens decentrale struktur gør, at beslutningerne træffes hurtigt– tæt på dig. Vi kommer gerne til Ejstrupholm eller Nørre Snede for at holde kundemøder. Vi har stor ekspertise i formuerådgivning, som dækker investeringsrådgivning, private banking, formuerådgivning, pensionsplanlægning, nedsparing og seriøs investeringsrådgivning.

 

Vi har i mange år haft meget tilfredse kunder

Handelsbanken er igen i år placeret i toppen af den årlige, uafhængige tilfredshedsundersøgelse blandt danske banker, udarbejdet af EPSI. Undersøgelsen viser, at Handelsbanken ligger på en stærk andenplads hos privatkunderne i 2020.

Så søger du en lokal bank i Brande, Ejstrupholm eller Nørre Snede til at hjælpe med dine bankforretninger så fortæl os om dine behov. Vi har ingen interne salgsmål, budgetter eller bonusordninger, og på den måde kan vi fokusere på det, der betyder mest for dig. .

Til privatkunder tilbyder vi prioritetslånet, der er et konkurrencedygtigt og meget fleksibelt produkt til boligfinansiering. Vi finansierer gerne din bil med et billigt billån, ligesom vi gerne hører om andet, du ønsker finansieret. Vi har blandt andet mulighed for at finansiere dit sommerhus eller feriehus op til 80 % af værdien med vores attraktive prioritetslån.

Som erhvervskunde får du en lokal bank i Brande, som samtidig er vi en international bank – vi er tæt på dig lokalt og driver bank i 6 lande. Vi hjælper gerne med afdækning af dine finansielle risici, herunder rembursforretninger, valutaafdækning, renterisiko og meget andet. Vi har stor erfaring med leasing og har eget leasingselskab – Handelsbanken Finans.

Nu mangler vi kun dig som kunde i Handelsbanken i Brande. Så ring, skriv en mail eller kom ned forbi og fortæl os om dine ønsker og planer. Vi glæder os til at servicere dig.

 

Venligst
Handelsbanken Brande

 

Åbningstider: 

Mandag09.00 - 16.00
Tirsdag09.00 - 16.00
Onsdag09.00 - 16.00
Torsdag10.00 - 17.00
Fredag09.00 - 16.00

Yderligere info: 

I Handelsbanken Brande får du:

  • Historisk høj kundetilfredshed
  • Den lokale bank hvor beslutningerne træffes tæt på dig
  • Udvidede åbningstider
  • Direkte kontakt med din filial - ingen telefoncentral
  • Rådgivning ud fra dine behov - vi har ingen salgsmål, budgetter eller bonusordninger
  • Se www.Handelsbanken.dk/Brande