Jernbanegade 5

7330 Brande

Tlf.: 9718 0088
Email: 
Del på: 

EDC Brande 

 
EDC Brande er din professionelle ejendomsmægler, som har en klar filosofi: Det handler om at gøre sig umage!

Vi gør vores bedste hver dag for at hjælpe dig godt videre, når du skal købe eller sælge bolig. Vi gør os med andre ord umage, og vi kender værdien af at gøre en ekstra indsats - for vi gør det hver dag.

Hos os bliver du mødt af topmotiverede, engagerede og energiske mennesker, som tager dig i hånden gennem hele processen. For os betyder tilfredse kunder alt! Derfor gør vi os umage for at give en professionel rådgivning. Det gør vi bl.a. gennem vores lokalkendskab, ærlighed, grundighed og ved at skabe tryghed og tillid. Vi er målrettede og går efter at få det bedste salg for vores kunder hver gang.
 
Vi tilbyder dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering, hvor vores daglige leder Patrick Søgaard Rasmussen vurderer din bolig. Han hjælper dig også gerne med råd og vejledning til, hvordan du kan optimere salget. Ikke alle bolighandler er ens, og derfor er det vigtigt at finde den rette strategi fra starten. Vi lytter altid til dine ønsker og skræddersyer salget, så det passer til netop dig og din bolig!
 
På kontoret finder du Lissi Nykjær Nybo, der sørger for alt sagsbehandlingen i forløbet. Med vores team sikrer vi, at du roligt kan overlade hele salget til os, imens du koncentrerer dig om at finde dit kommende hjem!
 
Vores kontor er lokaliseret i hjertet af Brande midt på torvet, hvor du altid er velkommen til at besøge os til en snak.
 
Vi sælger boliger i Brande og hele det lokale nærområde.
Vi formidler samtlige ejendomstyper:
  • Villaer
  • Rækkehuse
  • Ejerlejligheder
  • Andelsboliger
  • Grunde
  • Landejendomme - Som vi har stor erfaring med, og vi møder derfor gerne op iført gummistøvler.
 
Sammen med vores kollegaer i Videbæk / Ølgod / og Holstebro når vi bredt ud til potentielle købere. Det tætte indbyrdes samarbejde gør din bolig tilgængelig på et større marked, ligesom du kan drage fordel af hele teamets viden og erfaring med køb og salg af bolig.
 
Vi er en del af byens liv, og støtter derfor idrætsklubber, arrangementer og foreninger.
 
Ring til os på 97180088, vi står klar til at hjælpe dig godt videre.

 

 

Åbningstider: 

Mandag – fredag10:00 – 16:00
Eller efter aftale på tlf 97 18 00 88