Alkærlundvej 32

7330 Brande

Tlf.: 8633 6233
Mobil: 
4141 5851
Del på: 
 
Tilbyder bla: Håndklip, maskinklip, trim, vask, negleklip, tandrensning og udredning.
 
Ved Salon "Den logrende hale" kan du være sikker på altid at blive mødt med et smil og professionelle folk som glæder sig til at tage sig af din hund i wellness salonen.  Personalet har stor interresse i at lære hunden og dens ejer at kende, og tilrettelægger dagen ​​så det passer bedst med hundens behov. Det er vigtigt med tryghed så hunden har lyst til at komme tilbage, og udviser tillid til personalet der soignerer den. 
 
Salonen har tidligere haft adresse i Brande midtby, men grundet det stigende antal af kunder havde salonen brug for mere plads. De landlige omgivelser salonen nu har giver plads og ro til at hunden føler sig godt tilpas. 
Salon Den Logrende Hale er en virksomhed som er vokset, fra en lokal kundekreds til nu at have hundeejere fra store dele er midt -og sønderjylland, der gerne tager turen til Brande for at få deres hund soigneret af denne salons profesionelle personale. 
 
Udover hundewellness, byder "Den Logrende Hale" også på en salon med kvalitetsvarer fra Tholo.dk, som også ejes af Diana Clare Bentley. 
 
 
 
Tholo er et af Danmarks ældste og mest veletablerede firmaer indenfor tilbehør til hunde.
Firmaet har eksisteret siden 1978, hvor familien Thorstensen lagde grunden til det der i dag hedder Tholo.
I juni 2019 blev Tholo solgt til Diana Clare Bentley, som i forvejen er indehaver af hundesalon og webshop - Den Logrende Hale. 
Tholo kan varetage ordrer i både store og små størrelser, og har du eget firme med salg af tilbehør til hunde, kan man med lethed oprette en B2B konto inde på hjemmesiden. 
 
Både lager og produktionen af div. tilbehør er at finde i de naturskønne omgivelser ved Brande i midtjylland.

Tholo står idag med et total koncept, hvor du kan få alt indenfor grooming, foder, samt andre lækre artikler.

 

 

Yderligere info: 

Anmeldelser: 
 
"De er fantastiske til hundepleje. Jeg har en cocker spaniel på 1 år, vi synes hun er rigtig dejlig og en virkelig rolig hund.
Lige indtil Diana fortalte hun ikke fik det rigtige foder, så vi købte nyt foder,
og har pludselig en virkelig aktiv hund, så kost har de også forstand på."
 
 "Fantastiske kvinder, professionel vejledning og skønne skønne omgivelser
hvor der er plads og tid til hunden - og ejeren"
 
5 stjerner
"Daisy blev så fin og lækker som aldrig før efter en omgang i Den logrende hale. Vi fik professionel vejledning til pelspleje. Og så elsker jeg at min tot ikke bliver fikseret!
En god oplevelse for hund og ejer".
 

Yderligere info: 

Værdier
 

Vores hunde FIKSERES IKKE  her hos os, ligeledes bruger vi IKKE mundkurv. Det er et samarbejde mellem hund og os – hunden skal føle sig tryg. Det er meget vigtigt, for os, at din hund har det godt når den kommer her. Ligeledes vil din hund altid få pauser under soigneringen. Når de er nede til pause får de tilbudt vand og vi leger lidt og vi giver godbidder hvis den vil.

Din hund kommer ALTID i første række hos os!

Vi tager udgangspunkt i vores 4 værdier:

  1. En glad hund
  2. På hundens præmisser
  3. Ingen fiksering
  4. Samarbejde