Storegade 5

7330 Brande

Mobil: 
6039 5240
Del på: 

BRANDE BOLIGSALG – Din sikkerhed for en tryg handel

V/ Charlotte Brøchner

 
Brande Boligsalg er en veletableret ejendomsmæglervirksomhed med et stort lokalt kendskab. Vi er en fri og uafhængig ejendomsmægler, og hos os kan du frit vælge hvilket pengeinstitut og forsikringsselskab, som du ønsker at arbejde med.
Når du skal sælge hus, er det vigtigt at vælge en mægler, som du har tillid til, og som forstår dine behov. Hos Brande Boligsalg arbejder vi aktivt for at sælge din bolig i hele salgs forløbet. Vi har løbende en dialog omkring fremvisninger og andre aktiviteter på din bolig og vi vil gøre vores bedste for at give dig en god oplevelse. Hos Brande Boligsalg holder vi hvad vi lover og sætter en stor ære i, at give dig en tryg bolighandel.
 
SOLGT ELLER GRATIS…
Solgt eller gratis betyder i alt sin enkelthed, at du først skal betale, når din bolig er SOLGT. Udgiften til salær, markedsføring, professionel fotograf samt dokumentationsomkostninger skal først betales når vi har fundet en køber. Finder vi, mod forventning, ikke en køber til din bolig vil det være GRATIS for dig.
Dette gælder dog ikke udgiften til Energimærke, Tilstandsrapport og Elinstallationsrapport, som skal betales umiddelbart efter at de er blevet udarbejdet.  
 
Har du selv fundet køberen? Så hjælper Brande Boligsalg gerne med købsaftale og tinglysning af skøde.
 
Brande Boligsalg tilbyder også køberrådgivning og hjælper dig trygt igennem din bolighandel. Vi gennemgår købsaftalen og alle handlens dokumenter sammen med dig, så du får et godt kendskab til din kommende bolig og vi slipper ikke sagen før alt er helt på plads.
 
Velkommen til Brande Boligsalg - Vi ser frem til at hjælpe dig.

 

Find os:

Du finder vores kontor på Storegade 5, med indgang til Jyske Sparekasse finder du Kontorhotellet Start-Up, hvor bla. Brande Boligsalg har kontor.

 

Åbningstider: 

Telefontider:
Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Efter aftale