Spedalsø 61

8700 Horsens

Tlf.: 9718 1716
Del på: 

BMC Leasing - Et af Danmarks største privatejede leasingselskaber!

 
Vi startede BMC Leasing tilbage i 2009. Virksomheden er bygget på Brande Motor Co. A/S - deraf forkortelsen BMC. Vi startede i Brande, men i takt med at firmaet voksede og udviklede sig til BMC Leasing, krævede det at adressen blev flyttet og valget faldt på Horsens.
Vi har i årenes løb haft over 12.000 kunder i hele Danmark. For at kunne servicere så mange kunder, har vi et stærkt netværk af forhandlere og samarbejdspartnere samt 25 dedikerede medarbejdere. Vi har nøje udvalgt og indkøbt vores biler ved de samme leverandører i Danmark, Tyskland, Sverige og Spanien. Det har givet os en solid økonomi, der er med til at sikre vores kunder den samme standard og indfri deres forventninger.
 
Luksusbiler - som Porche og lignende - det lader vi andre om at udleje!
Hos BMC har vi i stedet specialiseret os i nyere brugte familiebiler i den lavere prisklasse. Vi tror på, at leasing skal være tilgængeligt for alle. Det er ikke nødvendigvis hele året, man har brug for en bil eller for nr. 2 bil.
Vi tror på, at den midlertidige løsning også skal være bæredygtig for en families økonomi - det er vores priser sat efter. 
 
Tilfredse og glade kunder!
Hos BMC har vi stor fokus på kundetilfredshed og glade kunder. Vi kan se, at mange kunder er gengangere, og vi lever faktisk af mund-til-mund reklamen. Vi kan se på bl.a. Trustpilot, at vores kunder udviser stor tilfredshed. 
 
Vi tror på, at vores online platform til bestilling af en udlejningsbil gør det nemt og lettilgængeligt for alle. Vi har ikke åbent i weekenden, men er særdeles effektive i hverdagen. Du kan sagtens bestille en leasingbil i weekenden, som kan stå klar til afhentning allerede mandag.
 
 

Åbningstider: 

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Weeekend: lukket

Yderligere info: