Buelundvej 1

7330 Brande

Tlf.: 7534 5017
Email: 
Del på: 

El service - Blåhøj El

 
Om Os
Alle former for el-service og installationer
Vores serviceafdeling er veludstyret og består af kompetente, erfarne medarbejdere, som med mange år i branchen har prøvet lidt af hvert. Med kvalitet og god kundeservice for øje sørger vi for at få arbejdet gjort professionelt og efter kundens behov.

Overordnet tilbyder vores serviceafdeling:

 
- Servicebiler med et opgavespecifikt komponentlager
- Servicemontører, der kender kundens installationer
- Opgavedisponering, så der altid er et stående beredskab klar til hurtig udrykning
- Back-up medarbejdere på alle større opgaver, der sikrer hurtig og effektiv afhjælpning
- Prioritering og planlægning af opgaverne, så alle kunder får en optimal service
- Rådgivning for kunderne om omkostninger ved reparation eller ny installation på anlæg
-  Videreuddannelse af vores medarbejdere
- Serviceeftersyn og reperationer af varmepumper
 
Vi tilbyder desuden døgnvagt og diverse andre services, som hvidevareservice – hvis der skulle opstå problemer med de hårde hvidevarer i hjemmet.
 

Butik

BelysningHos Blåhøj El A/S finder du et stort og alsidigt udvalg af lamper.
Vi har et kæmpe udvalg af lampeskærme i forskellige former og farver. Vi kan også skaffe skærme  lige præcis efter dine ønsker. 
Vi lader vi dig låne lamper med hjem, så de kan afprøves før et eventuelt køb. Er lampen ikke som forventet i det rum eller på det sted, som den var tiltænkt, så tager vi den tilbage og hjælper dig med at finde et bedre alternativ.
"Bredt udvalg af både klassisk og moderne"
 
Brugskunst - Stort udvalg!
Vi gør meget ud af vores sortiment inden for brugskunst, og er hele tiden opdateret på moden og de trends som er oppe i tiden. Blandt andet besøger vi Formland Messen to gange om året, for at holde os opdateret på hvad der rør sig.
Kig ind i butikken og se vores store udvalg. Vi har bl.a. Kay Bojesen figurer, Kähler- & Lyngby- vaser. Derudover har vi stearinlys, lanterner, fade og figurer, så her finder du nemt noget nyt til hjemmet eller en værtindegave.
 
Hvidevarer
- Moderne hårde hvidevarer til konkurrencedygtige priser
- God vejledning og kundeservice
- Levering og montering samt hvidevareservice
 
Vi står gerne for levering og montering af hårde hvidevarer. Vores faguddannede personale sørger for det hele, så du selv slipper for besværet.
 
Liftudlejning 
Hos Blåhøj El lejer vi også div. lifte ud til privat og erhverv forbrug. Der er mange forskellige løsninger, og vi står klar ved tlf. med at rådgive i type og størrelse af lift. Det er vigtigt at kunden får den rette rådgivning til valget af lift, da det i høj grad handler om sikkerhed og håndteringen af lift, 2 ting som vi vægter meget højt her hos Blåhøj El. 
 
Lift:
 •  Sakslift: mål på liften - 6, 8, 10 og 12 meter. 
 • Trailerlift ( Ommelift): mål på liften - 15,5 meter
 • Mastelift: mål liften - 10 meter.
Kontakt på 75 34 50 17 for mere information
 

Vaskehal

Bliv medlem af Blåhøj bilvask's vaskeklub og spar penge hver gang du vasker. Du opretter dig på få minutter og betaler for det valgte og får straks en kode udleveret. Hvis du hendvender dig i vores butik "Blåhøj El", vil du samtidig få udleveret en personlig værdinøgle. Allerede første gang du sætter penge ind på din værdinøgle vil du automatisk få del af rabatordninger på din værdinøgle. Koden og værdinøglen er personlig og må ikke overdrages til andre, og begge dele afregner selv hver gang du vasker og tager højde for om du vasker den dyreste eller den billigste.
Du er altså ikke bundet til at vaske den samme vask hver gang, men kan vaske din bil alt efter det behov du har for den pågældende vask.  Er der ikke nok penge på din vaske konto kan denne tankes op på din side i "vaskeklubben".
 
Vaskehallen er unik i forhold til andres, da den har ekstra højde, dvs. kan håndtere højden på de fleste varebiler, der er rigtig gode indendørs ventefaciliter med gratis kaffe, og stor pusleplads. 
 
Vaskehallens åbningstider dagligt 7 - 22 

Åbningstider: 

Mandag 9:30 - 17:30
Tirsdag 9:30 - 17:30
Onsdag 9:30 - 17:30
Torsdag 9:30 - 17:30
Fredag 9:30 - 17:30
Lørdag 9:30 - 13.00

Yderligere info: 

Industriservice

 • Procesanlæg
 • Maskinanlæg
 • Vedligehold og procesoptimering
 • Fejlfinding og justering
 • Modernisering
 • ABA anlæg
 • Alarmer
 • Gyllealarmer
 • Solceller
 • Klimaanlæg
 • Markvandingsanlæg
 • Vand- og varmeværker