Stationsvej 1 A

7330 Brande

Tlf.: 9718 2620
Del på: 

Blomsterhandel, brugskunst, smykker, specialprodukter

Ferietider: 

Uge 27: man-fre. 9-15 & lørdag 9-12
Uge 28: man-fre. 9-14 & lørdag 9-12
Uge 29: man-fre. 9-14 & lørdag 9-12
Uge 30: man-fre. 9-14 & lørdag 9-12
Uge 31: man-ons. 9-14 & tors-fre 9-16 lør. 9-13

Nye åbningstider fra uge 32

 
Hos Ravns Flora får man mere end bare en buket blomster. Vi sætter en ære i at give hver eneste kunde en unik oplevelse med god service, alsidighed og god vejledning.
 
Vi har de gode produkter gennem Interflora, og vi bestræber os altid på at sætte vores personlige præg på butikken med dansk brugskunst, dansk design og danske håndlavede produkter. Ligeledes emmer vores buketter af en gennemgående passion for håndværket og altid med et nytænkende twist.
 
Al brugskunst er af dansk design og udvalgt af ejeren af Ravns Flora. Vi gør ligeledes vores yderste for at tilbyde produkter fra lokale kunstnere og ildsjæle - lige fra skærebrætter til malerier, og ens for alle butikkens varer er, at kvaliteten er høj, og at produkterne bærer præg af nytænkning og godt håndværk.
 
Blomsterautomat
Når alt andet er lukket, kan man hente sin buket, værtindegave eller gavekurv i blomsterautomaten foran stationsbygningen. Blomsterautomaten er altid fyldt med nye spændende produkter, som kan købes i automaten på alle tidspunkter af døgnet - også i weekenderne.
 
Om os
I april 2019 skiftede blomsterbutikken ejer og ændrede navn til Ravns Flora. Butikken hører hjemme i den 106 år gamle stationsbygning og emmer af moderne nostalgi. Butikken er vokset støt siden 2019 og har nu 4-5 ansatte alt efter sæsonen. Det er ikke kun med antal ansatte, butikken vokser - der er kommet et flot sortiment af brugskunst, duftlys, smykker, chokolader og spiritus, og hos Ravns Flora finder du alt, hvad hjertet kunne ønske ud i blomster, gavekurve og værtindegaver.
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.
 
 

Åbningstider: 

Mandag - Torsdag: 09.00 - 17.00
Fredag: 09.00 - 17.30
Lørdag: 09.00 - 13.00
Søndag: Lukket

Yderligere info: 

Det siger vores kunder: 

 
"Skønne detaljer, som man ikke finder andre steder. Her skabes med sjæl"
 
"Super lækker butik, bestemt et besøg værd. Du skal have god tid, for der er MEGET at se på. Ikke kun blomster, men også malerier, brugskunst, krukker, vin, chokolade, sæbe, creme osv."
 
 
 
 

Yderligere info: 

Her sælger vi ikke kun blomster!

 
  • Økoladen - økologisk chokolade med håndværket for øje, til at sikre den højeste kvalitet af smagsoplevelse. Alle vores produkter er pakket i bæredygtigt emballage, da vi tror på et bæredygtigt produktion fra chokoladen til emballage.
  • Bloomingville - Et dansk design kombineret med nordens trends og tendenser. Vi forhandler flere af deres kellegtioner som bla. duftlys, og vaser.
  • Meraki - dansk designet og produceret kropspleje med nøje udplukkede indgredienser der sikrer økologi, organiske, og allergivenlige produkter.
  • Housedokter - Skandinavisk designet tilbehør til hjemmet. Et design der blander elementer, skaber et uformelt, og personligt præg på dit hjem.
  • Nicolas Vahé - Gourmet produkter, der er med til at skabe en smagsfuld, sund mad. Produkter der afspejler kærligheden til råvarerne, og kvalitets i top til hvert enkelt måltid.
  • Pure - Smykkekolektion af dansk designede smykker, der afspejler bæredygtighed, og top kvalitet, og skønhed i det enkle, og rene.
  • Special produkter inden for vine/øl/spiritus - Et bredt udvalg fra Interfloras sortiment. Er især velegnede til gaveæsker, værtindegaver, og gavekurv kombineret med blomster, eller andre af vores produkter i butikken.