Østré Alle 14

7330 Brande

Mobil: 
2177 1618
Del på: 

Køreskole i Brande - TORNVIG køreskole, erhvervelse til kørekort til bil, trailer, motorcykel og generhvervelse.

 
TORNVIG køreskole er et familieforetagende og er Brandes ældste køreskole. Køreskolen blev etableret i 1957, og drives i dag af 3. generation. I gennem årene har køreskolen levet af tilfredse elever, som selv længe efter at de har bestået køreprøven anbefaler os til venner og bekendte.
 
Dette er din garanti for at du hos os får en god behandling, en god undervisning, og ikke mindst hjælp hvis der er problemer. 
Vi tager vores opgave med at uddanne nye trafikanter alvorligt, og vi er kendte for at yde en ekstra indsats overfor elever med særlige vanskeligheder.
 
Med stigende tilmeldinger til vores køreskole, er vores teorilokale, på egen adresse, nu blevet for småt. Derfor flytter vi teoriundervisningen ud i nyt lokale hvor vi kan tilbyde samme service, og gode humør, men i mere åbne, lyse og konfortable omgivelser. Følg os på facebook / hjemmeside for nærmere info.
 
 
Mission: Vi holder dig kørende! :-)
 

Yderligere info: 

Hvad tilbydes der hos "TORNVIG køreskole"?
 
Kørekort til følgende kategorier.
 
  • Bil
  • Trailer
  • Motorcykel
  • Generhvervelse
 

Yderligere info: 

Anbefalinger!
 
"Virkelig flinke og venlige kørelærere, der er fleksible og er gode til at lære fra sig samt forklare på en god måde. Prisen er også god og så har de dejlige biler." 
 
"Sjove timer både i teori lokalet og på vejen, super fantastisk kørelærer med godt humør​"