Daginstitutioner & Børnehaver i Brande

Daginstitutionerne i Brande består af:

0 - 2.9 år: 

  • Vuggestuegruppe tilknyttet Vibereden med 22 pladser. 
  • Dagpleje, dagplejen er et familiært og hjemligt børnemiljø, med en tryg tilknytning til én voksen, i en lille enhed med 3-4 andre børn. I dagplejen arbejdes der med læreplaner og der er fokus på læring, udvikling, sundhed og trivsel.

2.9 - 5 år: 5 børnehaver i Brande by samt 1 i Uhre og 1 i Blåhøj. 

Hver institution har deres eget særkende, både de fysiske rammer og den måde hverdagen er tilrettelagt. Alle arbejder med de 6 temaer i de pædagogiske læreplaner: Krop & Bevægelse, Sprog, Sociale kompetencer, Personlige kompetencer, Kultur og Kulturfænomener, Natur & naturfænomener. Der er fokus på, at børnene har en indholdsrig dag med gode oplevelser og at udvikling og trivsel er i højsædet. Vi vil gerne dialogen og den tætte kontakt og vi vægter derfor forældresamarbejdet højt. 

Vi har også et godt samarbejde med skoler og SFO og øvrige samarbejdspartnere i kommunen. Vi arbejder med entreprenørskab og har forskellige tiltag med både foreningsliv og andre institutioner. Dette kan være i form af projekter på tværs og deltagelse i eks. det årlige karneval i byen. 

Har I spørgsmål er I altid velkomne til at kontakte os eller I kan læse nærmere om de forskellige tilbud på dette link: Daginstitutioner Brande

Se film om børnehaverne i Brande her.

​​

Brande Børnehave:

 

Børnehuset Brande:

 

Tumlehøj:

 

Kernehuset:

 

Uhrskoven:

 

Vibereden:

 

Åhaven:

Private Pasningsordninger i Brande:

 

Belindas Børne-Oase:

 

"Smilehullet" v/Camilla Kristensen:

 

Pias private pasningsorden:

Landlyst børneunivers V/Louise Skjærris:

Del denne side: